Telefon +45 31 640 550 mail@prestonrentals.dk

Velkommen som kunde hos Preston Rentals

Vi er specialister i udlejning af effektiviseringsudstyr, som sparer dig for dyrebar tid og penge på dit projekt.

Vi er stolte af at være Danmarks førende udlejer af kompakt kraner, og denne succes skyldes vores dedikation og ekspertise i industrien og entreprenørbranchen.

Martin Bo Bojesen
Managing Director

Mobil: +45 31 640 550
Mail: mbb@prestonrentals.dk

Mit navn er Martin Bo Bojesen og siden 1997 har jeg arbejdet i entreprenør- og materieludlejningsbranchen. Årene har givet mig en stor indsigt og erfaring i adskillige projekter – både store som små.

Tidligere har jeg ofte syntes, at det har set besværligt, langsommeligt og til tider også farligt ud, når materialer og maskiner skulle ind i et etagebyggeri. På en rejse så jeg de udtræksbare SuperDeck® aflæsningsplatforme – og fra den dag vidste jeg, at dette unikke produkt måtte til Europa. Vi kan derfor med stor stolthed og mere end 40 års erfaring fra Australien, New Zealand og USA udleje det verdenspatenterede SuperDeck®.

Hos Preston Rentals arbejder vi med innovative løsninger og vores specialistviden, kompetencer og god service har gennem alle årene givet vores virksomhed et velfortjent og et godt ry i branchen.

Vi er specialister i udlejning af effektiviseringsudstyr og produkter til industrien og entreprenører. Vores portefølje dækker brands og udstyr som SuperCrane™ Hoeflon minikraner, SuperDeck® patenteret aflæsningsplatforme, SuperPropping™ justerbare dæksstøtter, Lumberjack fjernstyret nivelleringstalje, Transport Carrier Hoeflon TC1 transportør, JASONLED® byggepladsbelysning samt glassug, vakuumsug og glasløfter sugekop.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Morten Bang
Head of SuperCrane™

Mobil: +45 21 440 555
Mail: morten.bang@prestonrentals.dk

Mit navn er Morten Bang og er udlært chauffør i 2000. Efter nogle år som chauffør og kørselsleder startede jeg MB Transport.

I starten af 2022 solgte jeg mine aktiver i MB Transport til Preston Rentals Europe, og indtrådte i virksomhedens bestyrelse og ejerkreds. Jeg havde gennem længere tid haft et ønske om ekspansion og med den DNA som er i Preston Rentals – med dets Australske rødder, og sloganet: “Count on us” – har jeg fundet det jeg søgte.

For mig er kvalitet og kunden altid i centrum. Jeg tror på, at man altid skal finde den rigtige løsning for kunden, så facit bliver den billigste løsning, når det kommer til leje af minikran. Derfor vil jeg gerne besigtige en opgave, så den løses optimalt.

Vi ser altid det mulige i det umulige, da vores minikraner findes i forskellige størrelser. Vi kan næsten utvivlsomt finde en, der passer til den opgave, du skal udføre. Vi tager kranudlejning seriøst – derfor tilbyder vi udelukkende markedets bedste kvalitet, så vi sikrer vores kunder bedst muligt i forbindelse med leje af minikran.

​Selvom en billig minikran hos os er nem at betjene, kan vi forsikre dig om, at du får den nødvendige vejledning i at betjene den. Vi råder og vejleder også gerne om valg af model, størrelse osv.

Top Klasse Service

Vi hjælper dig fra start med dit projekt. Vi kan sammen med vores ingeniørpartner anvise dig rådgivning og beregning, som giver dig et perfekt billede af dine løsningsmuligheder.

En verden af erfaring

Vi har stor indsigt i, hvordan man håndterer og leverer det perfekte resultat.
Denne indsigt er opnået gennem et internationalt samarbejde med professionelle entreprenører verden over.

Vores målsætning

Vores mål er at levere de bedste produkter og tjenester til vores kunder, samtidig med at de forbliver omkostningseffektive. Vi bruger kontinuerligt den mest effektive nuværende teknologi, samtidig med at vi overholder de strengeste sikkerhedsinitiativer og har fokus på miljø.

da_DK