Telefon +45 31 640 550 mail@prestonrentals.dk

SuperDeck®

Patenteret last-skuffe system
– let at installere og bruge

SuperDeck® - large model - Patenteret last-skuffe system

SuperDeck® – ny metode til problemfri læsning af materialer på byggepladsen.

På- og aflæsning af materialer på en byggeplads er både tidskrævende og risikabelt arbejde. Strømlining af denne proces giver øjeblikkelige tidsbesparelser i produktionen. Derfor lancerer PRESTON RENTALS® nu en helt ny metode, der forenkler og forbedrer logistikken.

Denne patenterede innovation er designet til at forenkle håndteringen af materialer, især på byggepladsen med flere niveauer. SuperDeck® tilbyder et containerlignende læsseplatformsystem, der glider, hvilket øger sikkerheden markant og reducerer kranens driftstid.

Let at etablere på få minutter
PRESTON RENTALS® SuperDeck® princip er baseret på såkaldte glideplatforme, der nemt monteres på de gulve, hvor materialer skal løftes ind eller ud, i stedet for at bruge traditionelle stillads- og aflæsningstårne med materialeløft.

Skydeplatformen er nem at samle og løftes på plads med en kran
Skydeplatformen SuperDeck® spændes på få minutter fast mellem gulv og loft ved hjælp af fire støtteben. Dækket skubbes ud og den ønskede last kan løftes på plads med en kran i platformen, herefter er maskiner eller materiel tilgængeligt på etagen.

Skydeplatformene kan monteres på hver etage og kan integreres med et stillads. Skydeplatformen fås i 4 størrelser og har en lastkapacitet på 5 tons.

I Australien, hvor systemet har været brugt i lang tid, har det vist sig, at på SuperDeck® byggeprojekter er kranens effektivitet øget med 50%. Større og tungere materialer kan løftes med en stigning på 71,4 procent. Det har været muligt at reducere tabt arbejdstid ift. at vente på materiel gennem traditionel materialetransport med 35,7 %.

Generelt er materialehåndteringstiden reduceret med op til 14,3% og uforudsete forsinkelser fra underleverandører er minimeret med op til 28,4 %.

Lej SuperCrane™ XM800 hos Preston Rentals til transport
Lej SuperCrane™ XM800 hos Preston Rentals til transport
Lej SuperCrane™ XM800 hos Preston Rentals til transport
Lej SuperCrane™ XM800 hos Preston Rentals til transport

SuperDeck® på 60 sekunder

SuperDeck® Lasteplatforme

SuperDeck® unikke tilpasningsevne er hele konceptets succes. Det passer til enhver “typisk” situation, samtidig med at det kan anvendes i mange forskellige komplekse eller vanskelige installationer.

Selv på de mindste renoveringsopgaver i det bynære miljø er SuperDeck® en kæmpe gevinst, da du sparer omkostningstunge stilladsopstillinger og betalling for “rådighed over vejareal med P-afgifter”.

Nem betjening

Platforsystemet er enkelt at betjene og kan installeres eller omplaceres på 15 minutter.

En byggepladskran er det vigtigste og dyreste udstyr, der skal lejes på en byggeplads. SuperDeck® øger kraneffektiviteten og sparer mindst en times krantid pr. dag eller minimum 2.500,- kr. pr. dag.

Vi leverer dine sikre lejeløsninger og specialudstyr

Hvorfor gå på kompromis med sikkerheden, når SuperDeck® dokumenteret giver både SIKKERHED og BESPARELSER.

 

Download produktblad for SuperDeck®

Specifikationer

SuperDeck® 2.2

SuperDeck® - small model - Patenteret last-skuffe system

Dimensioner
Længde: mm 8500
Bredde: 2200
Højde: 1202
TARE
Vægt:  2500 kg
Kapacitet – maks. last i SuperDeck® 5000 kg

SuperDeck® 2.6

SuperDeck® - small model - Patenteret last-skuffe system

Dimensioner
Længde: mm 8500
Bredde: 2600
Højde: 1202
TARE
Vægt:  2800 kg
Kapacitet – maks. last i SuperDeck® 5000 kg

SuperDeck® 3.2

SuperDeck® - large model - Patenteret last-skuffe system

Dimensioner
Længde: mm 8500
Bredde: 3200
Højde: 1202
TARE
Vægt:  3000 kg
Kapacitet – maks. last i SuperDeck® 5000 kg

SuperDeck® 4.2

SuperDeck® - large model - Patenteret last-skuffe system

Dimensioner
Længde: mm 8500
Bredde: 4200
Højde: 1202
TARE
Vægt:  3500 kg
Kapacitet – maks. last i SuperDeck® 5000 kg

SuperDeck® - specifikationer - Load capacity - outboard length - prop og bolt down options

SuperDeck® – patenteret last-skuffe system

Preston Rentals patenteret skubbare aflæsningsplatforme SuperDeck® har været det foretrukne valg på byggeprojekter rundt om i verden i næsten fire årtier.

SuperDeck® er designet til at forenkle håndteringen af ​​materialer, især på byggepladser på flere etage niveauer.

Preston Rentals tilbyder denne revolutionerende og innovative “skuffe-lignende” lasteplatformssystem, der signifikant har øget sikkerheden og reduceret kranens driftstid for kunder over hele kloden.

SuperDeck®-platforme er udstyret med faste sikkerhedsbeslagspunkter, så enhederne kan stables lodret og rulles ind og ud efter behov – i modsætning til at være forskudt i den traditionelle dækkonfiguration. Dette øger effektiviteten af ​​materialehåndteringen og sikrer hurtigere og mere omkostningseffektive kranoperationer.

For at hjælpe vores kunder tilbyder Preston Rentals også installationen af vores SuperDeck®. Vi hjælper også gerne ingeniørpartnere til at opfylde eventuelle særlige projektkrav.

SuperDeck® - small model - Patenteret last-skuffe system

Til inspiration

“Det var en super god løsning, da vi valgte at benytte Preston Rentals platforme til indhejsning af materialer på Bassin 7”.

Bo Eriksen
Byggeleder hos Kaj Ove Madsen, Aarhus

 

“Prøv endelig de her platforme. De virker – og vi har rigtig gode erfaringer fra vores tårn-projekt i Carlsbergbyen. De bedste anbefalinger herfra”.

Karsten Skettrup
Projektdirektør, afdelingschef hos ZÜBLIN A/S

Mere end 30 år med SuperDeck®

Vi udlejer det patenterede SuperDeck last-skuffe system.

I Europa bygger man højere, større og tættere end nogensinde før. Det giver nye udfordringer for logistikken på byggepladsen.

Især under opførelse af etagebyggerier, er det tungt og bøvlet at få flyttet maskiner og byggematerialer ind på den rette etage. SuperDeck® har i mere end 30 år løst netop det problem i Australien. Og nu er løsningen kommet til Europa.

Hos Preston Rentals udlejer vi det fulde sortiment af SuperDeck® last-skuffesystemerne og supplerer med mini-kraner og letvægts-soldater.

 

9

Hurtigst på plads

Løft op til 5.000 kg maskiner og byggematerialer direkte fra lastbilen til SuperDeck skuffen i én arbejdsgang.

Det sparer krantid, holder orden på byggepladsen og reducerer personalets ventetid på materialer.

 

9

Minimerer spild og skader

Færre materialer på jorden og færre løft reducerer risikoen for transportskader, spild og tyveri fra byggepladsen.

9

Keep-it-simple

SuperDeck® lastskufferne kræver hverken elektricitet eller hydraulik. Skuffen kører på ruller og leveres klar til installation på byggepladsen.

9

Sikkerheden i top

Færre manuelle løft og lasteplatformen vil være klar, når du begynder at bruge SuperDeck®.

SuperDeck® er nem at betjene og du kan begynde at bruge det straks det er installeret – uden at foretage nogen indstillinger. Dette gør det muligt at fokusere på modtagelsen af dit emne, materialer eller maskiner.

Så snart lasten er i skuffen, transporteres det ind på etagen med palleløfter eller lign. Højden af sikkerhedsrækværket på platformen er 1,20 mtr.

Danske Bank byggeriet i Aarhus

Installationsvideoer

Preston Rentals SuperDeck® 5T – Monteringsmulighed med 2 Props

Lasteplatformssystemet monteres hurtigt og sikkert ved at justere de to støtteben øverst ved hjælp af det justerbare ben, der sidder øverst på benene.

Preston Rentals SuperDeck® 5T – Monteringsmulighed med 4 Props

Den glidende lasteplatform monteres hurtigt og sikkert ved at justere de fire støtteben øverst ved hjælp af det justerbare ben, der sidder øverst på benene.

Preston Rentals SuperDeck® 5T – Monteringsmulighed med Boltdown

Lasteplatformssystemet monteres hurtigt og sikkert gennem de fire boltled. Samlingerne føres gennem grundplanen og boltes derefter til toppen og bunden.

Preston Rentals SuperDeck® 5T – Monteringsmulighed med Short legs / Interim

Det glidende lasteplatformssystem kan bruges i træhuskonstruktioner ved hjælp af stempelforstærkninger nedenfra ved hjælp af stillads og H20 bjælke ovenfra.

Sådan installeres SuperDeck® video

 

Løsninger & inspiration

Boltdown

Facader

2-4 Props

Spreader Beams

Interim

SuperDeck® Equipment

Bathroom Installation

“Dette er en virkelig stor innovation for logistikarbejde på en byggeplads. Alle ved, at det er kompliceret med materialeløft og håndtering af tunge materialer i elevatorer og på stilladser i dag. Det er også en sikkerhedsrisiko. Med SuperDeck® sparer du både tid og øger sikkerheden. Desuden kan lastvægten øges, og systemet kan integreres med stilladset.
En anden fordel er, at materialet kan læsses på byggepladsen direkte fra lastbilen til glideplatformen, hvilket sparer rigtig meget tid. Et tredje interessant anvendelsesområde er at bruge glideplatformene til aflæsning af nedrivningsmateriale.
I dag opføres der i byerne flere og højere bygninger med mange etager, ofte i tæt bebyggelse med et minimum af plads, her er SuperDeck® perfekt til materialehåndtering”.

Martin Bo Bojesen
Managing Director, Preston Rentals

Mobil: +45 31 640 550
Mail: mbb@prestonrentals.dk

da_DK