Telefon +45 31 640 550 mail@prestonrentals.dk

SuperCrane™ SC180

Designet til at løfte materialer og værktøj op til 180 kg i en højde på 60 meter.

SuperCrane SC180 - lej hos Preston Rentals
SuperCrane™ SC180

Den bærbare foldekran SuperCrane™ SC180 er en innovativ og effektiv løsning til at løfte tunge materialer, der ikke passer ind i en elevator eller trappe. Kranen løfter nemt materialer, som pga. deres dimensioner eller vægt gør, at det ikke er muligt at løfte dem på anden måde end igennem bygningens facade.

 

Ved løft af glas kan ethvert pludseligt slag knække glasset. Derfor er den bærbare foldekran SuperCrane™ SC180 også produceret i en speciel model, som specifik egner sig til hejs af glas.

SuperCrane™ SC180 Glass betjenes ligeledes med en kabelbetjening og kranmodellen er nøjagtig den samme som SC180. Kranen har samme løftekapacitet på 180 kg og en løftehøjde på 60 m.

SuperCrane™ SC180 Glass er påført en frekvensomformer, der virker som en total kontrolkapacitet, både i start og i blød nedstigning og stop. Efter at have holdt knappen for en af de to handlinger nede – op eller ned – vil man opleve, at der går 10 sekunder før motoren arbejder på fuld kapacitet – dette giver selve arbejdsopgaven en reduceret hastighed på 10 sekunder.

Takket være dette system med variabel frekvensomformer, kan du ikke kun hæve vinduerne, – du kan også udføre en installation med meget lave hastigheder – uden fare for at trække eller banke, så glasset går itu.

Når SC180-glasmodellen bruges i det daglige arbejde, har du som bruger mulighed for at montere glas med millimeterpræcision

  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180

  Download produktblad for SuperCrane™ SC180 

  SuperCrane™ SC180

  Kranen opstilles nemt på altaner som en dækstøtte (soldat).

  Ved at være i spænd mellem gulv og loft, fungerer loftet som ballast og de 180 kg hejses nemt til etagen fra gadeniveau.

  Er der ikke mulighed for at placere kranen i en etageopstilling kan den stå frit med en tilhørende ballastordning.

  Kranens ballast er ved denne opstilling på 360 kg.

  Det ideelle værktøj til montagearbejde:

  • Ideel til materialer såsom glas, gelænder mv.
  • Præcision i installationen
  • Stødfri løft
  • Kontrolleret elevation med fjernbetjening
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  SuperCrane™ SC180
  JasonLED® kabel med konverter
  da_DK