Telefon +45 31 640 550 mail@prestonrentals.dk

SuperCrane™

Multifunktionelle, robuste og kompakte minikraner

Preston Rentals - lej SuperCrane™ Hoeflon minikraner
SuperCrane™

Kranudlejning – de bedste løsninger ude og inde!

Lej SuperCrane™ hos os – moderne, omfattende og velholdt kranudlejningsflåde, bestående af Hoeflon minikraner og store kraner i en lang række modeller og kapaciteter. Vi tilbyder udelukkende markedets bedste kvalitet.

Vi hjælper gerne gratis med opmåling og løsningsforslag, så du får den rigtige kran til din opgave.

Gode priser på leje af kraner

Hos os kan du leje Danmarks bedste kompakt kran ”to-go”, hvor det er muligt at hente den selv, køre ud og udføre arbejdet og aflevere den igen. Vi tilbyder udlejning af kompakt kraner både med og uden fører. 

Lej SuperCrane™ med nem styring

Når vi tilbyder udlejning af kompakt kraner, er det vigtigt for os, at de er nemme at betjene. De styres via en fjernbetjening, som du kender det fra f.eks. lastbilskraner. Med fjernbetjeningen kan du køre med kranens bælter og støtteben. Det sikrer fuldt overblik i forbindelse med manøvrering og opstilling.

Når kranen er opstillet, kan du med millimeters nøjagtighed styre kranen sikkert og roligt med disse fjernbetjeninger. Fjernbetjeningerne er desuden udstyret med info-display, som hurtigt giver overblik over det aktuelle løft – byrdens vægt, maksimal løfteevne, udlæg osv. Derfor er alle vores kraner meget nemme at bruge, og kranudlejning har aldrig været nemmere.

Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål. Vi udarbejder naturligvis også et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt og vi glæder os til at høre fra dig.

Udlejningssortiment

C1 kompakt kran

Hoeflon C1 kompakt kran løfter op til 600 kg og kan komme ind overalt. Den er elektrisk drevet og kan derfor bruges indendørs i lukkede rum. Ideel til placering af glas og stålbjælker.

Kapacitet: 650 kg
Max. hejsehøjde: 5,6 m og 4,4 m uden valgmuligheder
Bom rækkevidde: 4,6 m og 3,3 m uden valgmuligheder
Batteri: 24 V
Bredde: 71,2 cm

C4 kompakt kran

C4 kompakt kran er en ultra-stabil og robust kompakt kran, der løfter op til 2 tons. Transportfleksibiliteten er takket være dens udvidelige krybespor og det lave tyngdepunkt. Den er både el- eller diesel drevet.

Kapacitet: 2350 kg
Maks. rækkevidde: 11.7 m x 144 kg
Maksimal løftehøjde: 9,7 og 14,6 m inkl. valgmuligheder
Mål: L: 2,8 m x B: 0,75 – 1,1 m x H: 1,82 m

C6 kompakt kran

Multifunktionel, robust kran med meget enkel betjening. Kan løfte mere end sin egen vægt. Denne kran er ideel til nøjagtigt placering af glas og stålbjælker.

Kapacitet: 3000 kg
Maks. rækkevidde: 13.7 m x 210 kg
Maksimal løftehøjde: 15,1 og 17 m inkl. valgmuligheder

C10 kompakt kran

Hoeflon C10 Minikran har en enorm hejskapacitet samt tre hastigheder, hvilket gør den usædvanlig manøvredygtig. Det perfekte valg til tungere arbejde inden for industri og stålkonstruktion.

Kapacitet: 4000 kg
Maksimal løftehøjde: 16,3 og 22 m inkl. valgmuligheder

C30e kompakt kran

Hoeflon C30e er en ”State of the art” kran med en nem betjening og uendelige muligheder grundet meget intelligent software. C30e har endeløs rotation, trinløs udrigger positionering og variable støtteben.

Kapacitet: 9000 kg
Maksimal rækkevidde: 12,2 m med fly-jib 20 m
Maksimal løftehøjde: 14,5 m med fly-jib 22 m

Lej en sikker kran til tunge løft

Vi har en moderne, omfattende og velholdt kranudlejningsflåde, bestående af markedets bedste kompakte kraner og byggekraner i en lang række modeller og kapaciteter.

Vi tilbyder udelukkende markedets bedste kvalitet. Vi hjælper naturligvis gerne gratis med opmåling og løsningsforslag, så du får den rigtige kran til din opgave.

da_DK